Afrikaanse lampen

Een Afrikaanse lamp kan een bijzondere tint geven aan je woonstijl. Afrikaanse lampen zijn beschilderd met prachtig kunstwerk, bevatten een Afrikaans beeld en kleurrijke/warme kleuren. Een basislamp is eigenlijk toch veelte saai? Een Afrikaanse lamp is allesbehalve saai! Het is een bijzonder werk dat niet zomaar door iemand kan worden gericht. Een bijzondere lamp afkomstig uit Afrika is de oosterse lamp. Met een oosterse lamp worden regio’s bedoeld die niet bij het westen horen. De oosterse lamp is een trend dat erg in opkomst is.

Oosterse lamp

De oosterse lamp is handgemaakt. Dit betekent dat de lamp volledig met de hand gemaakt is door iemand uit de regionale bevolking. Er is dus geen grote fabriek of productie die de lampen produceert. Alles wordt met de hand gemaakt en maakt de lampen uniek. Het is precisie werk dat veel ervaring en geduld vereist. Er wordt uren gewerkt aan één lamp.

 

Unieke lampen

Een handgemaakte oosterse lamp is erg uniek en bijzonder. Exact dezelfde lamp zal je nergens vinden. Dit maakt ook meteen de woonstijl in je huis bijzonder. Het is een spraakmakende stijl die lang niet overal te vinden is. Er zijn vaal meerdere modellen van lampen maar ze hebben allemaal net een andere structuur. Elke oosterse lamp is net even anders dan de andere. De lampen zijn speciaal ontwikkelt om een bepaalde sfeer in een woonkamer te creëren.

Vele soorten en maten

Je hebt veel verschillende soorten Afrikaanse lampen. De keuze is erg ruim, elke lamp is anders. Het materiaal verschilt ook per lamp. Wat elke lamp heeft is een unieke uitstraling. De lamp zorgt gegarandeerd voor blikken van visite. Afrikaanse lampen zijn geen standaard lampen die je overal ziet. Je brengt eigenlijk met een goede Afrikaanse lamp al een stukje van Afrika naar je eigen huis. In combinatie met Afrikaanse schilderijen, kussens, dekentjes, planten en andere woonaccessoires maak je de Afrikaanse stijl in jouw huis helemaal af!